در پی وقوع زمین لرزه شب گذشته:

تلفات جانی و مصدومیتی به اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گزارش نشده است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۰۷:۳۰ | تعداد بازدید: 228

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آماده باش پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ شهری و جاده‌ای در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه خبر داد و اظهارداشت: در پی وقوع زمین لرزه شب گذشته تلفات جانی و مصدومیتی به اورژانس ۱۱۵ گزارش نشده است.

دکتر محمد جواد امیری گفت: زمین لرزه شب گذشته در ساعت ۲۱:۵۲:۱۶ در حوالی شادمهر شهرستان مه ولات به بزرگی ۴/۷ ریشتر رخ داد و بلافاصله آماده باش اضطراری به کلیه پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ شهری و جاده‌ای و پرسنل غیر کشیک اعلام شد که با توجه به گزارش‌های واصله از مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات و طی بازدیدهای میدانی تاکنون تلفات و مصدومیتی در اثر زمین لرزه به اورژانس ۱۱۵ دانشگاه اعلام نشده است.

وی ادامه‌داد: کلیه تجهیزات اعم از آمبولانس، اتوبوس آمبولانس و پرسنل آماده خدمات رسانی به همشهریان همچون گذشته هستند و در صورت تماس با اورژانس ۱۱۵ با حفظ خونسردی به سوالات کارشناسان فوریت های پزشکی پاسخ دهند تا مشاوره‌های لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز آمبولانس به محل حادثه اعزام گردد.