قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در امور مشارکت‌های اجتماعی خبرداد :

تهیه و توزیع 800 پک ماسک و دستکش توسط خیر حوزه سلامت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۲۷ ۰۸:۱۶ | تعداد بازدید: 189

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در امور مشارکت‌های اجتماعی  با اشاره به لزوم مشارکت همگانی خیرین جهت پیشگیری از شیوع و کنترل بیماری کرونا و همکاری مردم و خیریه‌ها از تهیه 800 ماسک و دستکش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی، سید احمد نظام ضمن قدردانی از خیرین و همراهی و مشارکت همیشگی ایشان با حوزه سلامت بیان کرد:  خانواده نیک اندیش اسدی 800 ماسک و دستکش به ارزش ده میلیون ریال برای توزیع بین شهروندان در اختیار دانشگاه قرار دادند که توسط مرکز بهداشت توزیع خواهد شد.

نظام ضمن اشاره به اجر معنوی این اقدام خداپسندانه، گفت: در حال حاضر اولویت دانشگاه علوم پزشکی کنترل و پیشگیری بیماری کروناست و این امر با کامل بودن تجهیزات پزشکی برای مردم و مدافعان سلامت میسر می‌شود، لذا از خیرین می‌خواهیم هم ون گذشته ما را در رسیدن به این هدف همیاری نمایند.

وی در پایان اظهار داشت:  بنا بر خواسته‌ی خیرین و سهولت در امر مشارکت این بزرگوران، مجمع خیرین امید سلامت تربت حیدریه اقدام به افتتاح حساب با شماره 270453994 نمود که به نام دو نفر از اعضای مجمع و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه می‌باشد که خیرین می‌توانند از این راه ما را در تهیه تجهیزات کافی برای مقابله با بیماری کرونا یاری نمایند.