توصیه های کارشناسان بهداشت محیط به مردم در ماه مبارک رمضان

کد مطلب: ۲۵۴۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۳/۰۲ ۰۸:۴۱ | تعداد بازدید: 69
  1.   خرید شیرینی سنتی از جمله زولبیا، بامیه در جعبه های مناسب و دارای آرم سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت از مراکز مجازصورت گیرد. 
  2. خرید و تهیه آش و حلیم و شله و مواد غذایی مشابه از محل های مجاز و شناخته شده (رستوران ، غذای اماده ،آشپزخانه و طباخی و سایر اماکن دارای مجوز عرضه حلیم و شله و آش و ...
  3. در هنگام خرید توجه نمایند که شاغلین این مراکز بهداشت فردی و بهداشت محل را  رعایت نمایند .
  4. در هنگام تهیه و خرید آش و حلیم و موادغذایی مشابه توجه به ظروف یکبار مصرف داشته باشند که از ظروف یکبار مصرف مناسب ترجیحاً برپایه گیاهی استفاده  شود.
  5. از نگهداری مواد غذایی نظیر حلیم و شله(  به دلیل حساسیت و سریع الفساد بودن )  در فضای آشپزخانه و بیشتر از یک ساعت خودداری گردد  و در سریعترین زمان ممکن مصرف گردد .
  6.  هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط ، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ اعلام گردد .

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.