رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:

تکذیب خبر فوت یا ابتلا به ویروس کرونا / هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا در ایران نداریم

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ ۱۱:۲۳ | تعداد بازدید: 61

دکتر جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: تمامی اخبار مربوط به ابتلا و یا فوت در ارتباط با ویروس کرونا را تکذیب می کنم.

به گزارش وبدا، دکتر کیانوش جهان پور در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: اخباری مبنی بر فوت یکی از شهروندان در اثر ابتلا به ویروس کرونا منتشر شده است که این خبر صحت ندارد و هیچ مورد مشکوکی تاکنون در کشور مشاهده نشده است و در موارد آزمایشگاهی نیز تاکنون اخباری مبنی بر ابتلا شخصی به ویروس کرونا داده نشده است.

وی در ادامه در خصوص دانشجویانی که از «ووهان» چین به کشور بازگشته اند، گفت: آزمایش‌های اولیه از کلیه این دانشجویان صورت گرفته و تاکنون هیچ مورد منفی مشاهده نشده است.

دکتر جهان پور تصریح کرد: یک هفته از قرنطینه این دانشجویان گذشته و یک هفته دیگر باقیمانده است و هرگونه اخبار مبنی بر ابتلا به ویروس کرونا را تکذیب می‌کنم.