نماینده نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

تکریم بازنشستگان یک وظیفه انسانی است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۶/۲۶ ۱۳:۴۳ | تعداد بازدید: 243

حجت الاسلام والمسلمین صافدل نماینده نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه در روز تکریم خانواده و بازنشستگان و درجمع بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همه ما توفیقات حوزه سلامت را مدیون شب زنده داری ها و فداکاری های کسانی هستیم که سال های بسیاری از عمرشان را صرف خدمت به سلامت جامعه کرده اند و ما برای همیشه قدردان زحمات این عزیزان هستیم.

دکتر صافدل با اشاره به سیرت و رفتار مولای متقیان حضرت علی(ع) در کمک به نیازمندان و احقاق حق ستم دیدگان گفت: دنیای امروزی شاهد ظلم و ستم های بسیاری است که برآن سکوت می شود و مدعیان حقوق بشر چشمشان را بر این جرم و جنایت ها که نمونه بارز آن در قتل عام مسلمانان میانمار به چشم میخورد می بندند و وقتی این نا امنی ها را می بینیم باید قدردان و شاکر امنیت و آرامش مملکتمان باشیم.

ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به توقعات بازنشستگان از سازمان های محل خدمت خود گفتند: البته برخی اوقات توقعاتی وجود دارد و این توقعات بجاست و مسئولین وظیفه دارند  به عنوان یک وظیفه انسانی با سعه صدر و روی خوش از انتقادات و پیشنهادات بازنشستگان استقبال کنند چرا که رسول خدا(ص) فرموده اند : از من نیست هرکس که به صغیرش رحم نکند و به کبیرش احترام نگذارد.

دکتر صافدل در پایان با اشاره به اهمیت تحکیم بنیان خانواده و نقش پیش کسوتان در انتقال سیره ائمه اطهار به جوانان از آن ها خواست که منتقل کننده شیوه زندگانی ائمه معصومین به جوانان باشند چرا که جوانان تاثیر پذیری بسیاری از رفتار پدران و مادران خود دارند .

برچسب های خبر