تیم دوچرخه سورای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مسیر ۱30 کیلومتری تربت حیدریه تا گناباد را رکاب زدند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۱۸ ۰۹:۲۱ | تعداد بازدید: 598

تیم دوچرخه سورای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مسیر 130 کیلومتری از تربت حیدریه تا گناباد را بمناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی و با شعار "مردان فعال تر،مردان سالم تر" رکاب زدند .

به گزارش روابط عمومی ،غلامعباس نوری رئیس کمیته  ورزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: این اقدام با  هدف ایجاد حساسیت و آگاهی مردان نسبت به سلامت جسم و روان خود انجام شده است و امید است با ترویج انجام فعالیت های ورزشی  از جمله دوچرخه سواری جامعه ای سالم تر داشته باشیم .غلامعباس نوری خاطر نشان کرد:استفاده از دوچرخه بعنوان وسیله نقلیه در مکان های قابل تردد،علاوه بر تاثیر مثبت بر سلامت جسم افراد در داشتن هوای پاک و عاری از آلاینده ها نقش بسزایی دارد و امید است کارکنان حوزه سلامت در این موضوع پیشقدم بوده و الگوی مناسبی برای سایر افراد جامعه باشند.وی در پایان از معاون توسعه و امور پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بواسطه همراهی و مشارکت در انجام این برنامه تقدیر و تشکر نمود.

گفتنی است در این مسیر 130کیلومتری تعدادی از خانواده های  اعضای تیم دوچرخه سواری دانشگاه  این تیم را همراهی نمودند. بازدید از مکان های فرهنگی و تاریخی از جمله مجموعه هور خاوران مهنه ، روستای گردشگری ریاب، قنات قصبه، مسجد جامع و موزه مردم شناسی و جاذبه های گردشگری و تاریخی شهرگناباد از دیگر برنامه های فرهنگی  تیم دوجرخه سواری دانشگاه بوده است.