تیم فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه درکرمانشاه مستقر میشود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۲۸ ۱۰:۴۱ | تعداد بازدید: 215

دکتر محمدجواد امیری رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از اعزام یک دستگاه آمبولانس و سه نفر از تکنسین های این مرکز به منظور خدمت رسانی در مناطق زلزله زده کرمانشاه خبرداد.وی تصریح کرد:تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تامین سلامت مردم عزیز کرمانشاه درمناطق زلزله زده  همکاری های لازم را داشته اند و مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی تربت حیدریه ضمن اعزام تیم برای استقرار در آن منطقه آمادگی هرگونه همکاری و ارائه خدمات را خواهد داشت.وی همچنین ضمن تبریک سال نوبه هموطنان عزیز گفت :اورژانس 115 این دانشگاه در ایام تعطیلات نوروز بصورت آماده باش کامل، خدمت رسانی به همنوعان ومسافرین عزیز را به انجام خواهد رساند .وی از همگان درخواست کرد:تا با رعایت نکات ایمنی و قوانین و مقررات سال پراز سلامتی را داشته باشند وما نیز شاهد حوادث ناگوار در کشورنباشیم .

فایل های پیوست