با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و مسئولین دانشگاه؛

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ ۱۲:۲۸ | تعداد بازدید: 291

به گزارش محمدرضا صباغی روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جشن روز دانشجو با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان، معاونین،مدیران،اعضاء هیات علمی ونماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

سید احمد نظام معاون دانشجویی،فرهنگی دانشگاه در این مراسم با اشاره به حضور پرشور و فعال دانشجویان در فعالیت های فوق برنامه و فرهنگی دانشگاه تمجید و تصریح کرد:دانشجویان جدیدالورود از ابتدای ترم جاری در انواع فعالیت های فرهنگی دانشگاه شرکت داشته اند که بی شک نشان دهنده روحیه همکاری و استعداد برجسته آنان می باشد.

معاون دانشجویی،فرهنگی دانشگاه با اشاره به فعالیت های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در سطح کشور و سوابق درخشان بدست آمده در این حوزه، از دانشجویان خواست تا در جشنواره سیمرغ نیز حضور موثری ازخود نشان دهند.

حجت الاسلام و المسلمین صافدل، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در گفتگوی صمیمانه خود با دانشجویان به پیشینه انقلاب اسلامی ایران اشاره و خاطر نشان کرد: برای رسیدن به اهداف باید از اراده محکم برخوردار بود تا بتوان همت های خویش را به سمت واقعیت های هدفمند رهنمون ساخت.

شایان ذکر است: اجرای تئاتر صحنه ای،خوانندگی،گروه موسیقی، استندآپ کمدی،پخش کلیپ و...ازجمله برنامه های این جشن بوده است