در کارگاه حمایت طلبی عنوان شد:

جلب حمایت همه جانبه یکی از رویکردهای برنامه ‌ریزی شده برای ارتقاي سلامت آحاد جامعه است.

کد مطلب: ۳۵۴۲ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۵/۱۹ ۱۰:۵۵ | تعداد بازدید: 102

کارگاه آموزشی "حمایت‌طلبی " به همت امور مشارکت‌های اجتماعی ، ویژه سازمان‌های مردم نهاد و موسسات خیریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی، دکتر هاشم حشمتی عضو هیئت علمی و مدرس کارگاه بیان کرد: انسان موجودی اجتماعی است و نسبت به جامعه و خانواده خود احساس مسئولیت دارد، لذا اجتماعی ساختن سلامت یکی از راههایی است که به انسان سالم زیستن و ارتقاء رفاه آحاد جامعه رامی‌آموزد.

وی افزود:حمایت طلبی، مجموعه‌ای از توانمندی‌ها و قابلیت‌هایی است که برای ایجاد تغییر در نظرات عمومی و نیز بسیج منابع و توان مورد نیاز برای حمایت از یک موضوع با سیاستی خاص استفاده می‌شود. همچنین ایشان  دلایل لزوم ایجاد بستری مناسب برای جلب مشارکت مردم در حوزه سلامت را عنوان کرد، و بر آشنايي کارشناسان حوزه سلامت با اصول طراحی و اجرای برنامه حمايت طلبی برای سلامت تاکید کرد.