جلسه فرماندهان نیروهای بسیجی شرکت کننده در اجرای بسیج ملی کرونا برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۱:۴۰ | تعداد بازدید: 218

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: جلسه فرماندهان بسیجی شرکت کننده در اجرای بسیج ملی کرونا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر الهام بهره مند افزود: در این جلسه که با حضور فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج شهرستان برگزار شد، در خصوص اهداف و تشکیل چهار تیم در بسیج شامل: تیم مراقبت، تیم مداخلات سالم سازی محیط، تیم بسیج ادارات و تیم کنترل ورودی ها و خروجی ها در شهر تبادل نظر گردید.

وی اظهار داشت: از بین بردن کرونا ویروس نیازمند کار جهادی است و همه ما در سلامت جامعه سهیم هستیم، از این‌ رو باید تمام تلاش‌ها در این جهت متمرکز شود.

وی با بیان اینکه از مردم عزیز درخواست می‌کنیم که به اصول بهداشتی توجه و خود قرنطینگی را رعایت کرده و به جز موارد ضروری از منزل خارج نشوند، خاطر نشان کرد: همشهریان با ورود به سامانه www.salamat.gov.ir  وضعیت سلامت خود را ارزیابی کنند.

دکتر بهره مند عنوان داشت: در قالب تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی و ناحیه مقاومت بسیج سپاه تربت حیدریه، با استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی بسیجی در قالب همکاری مشترک گام بلندی برای کنترل و مهار بیماری کرونا بر می دارند تا هر چه سریعتر ازگسترش این ویروس جلوگیری شود.