جلسه هماهنگی اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

کد مطلب: ۲۷۴۲ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۶/۱۳ ۱۵:۲۶ | تعداد بازدید: 236
جلسه هاهنگی اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

جلسه هاهنگی اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور ریاست دانشگاه ، معاونین ، مدیران ارشد و اعضای بسته اعتباربخشی برگزار شد..

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ، دکتر سعیدرضا قنبری زاده در این جلسه گفت : آموزش پزشکی در راستای عمل به ماموریت اصلی خود که اعمال نظارت و کنترل جهت اطمینان از ارائه خدمات آموزشی کیفی، ایمن و مبتنی بر شواهد علمی روز بوده، جهت ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر به گیرندگان خدمت می تواند از طریق ارزیابی عملکرد و اعتبار بخشی در انجام این مهم بهتر عمل نماید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود : با بررسی به عمل آمده در این جلسه ، خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته دانشگاه به لحاظ امکانات و تجهیزات در وضعیت مناسبی قرار دارد و مجموعه آمادگی لازم برای رسیدن به حد نصاب مطلوب در شاخص ها و معیارهای اعتباربخشی را داراست .