جلسه کارگروه علوم اعصاب منطقه 9 آمایشی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

کد مطلب: ۲۷۵۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۶/۲۱ ۰۸:۰۳ | تعداد بازدید: 121

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه، جلسه كارگروه علوم اعصاب کلان منطقه 9 آمایشی سرزمین با حضور پروفسور علی گرجی  بنیان گذار مرکز تحقیقات علوم اعصاب رضوی در مشهد و دکتر صدر نبوی معاون آموزشی کارگروه علوم اعصاب کلان منطقه 9  و همچنین  مسئولین کارگروه علوم اعصاب دانشگاههای مختلف خراسان برگزار گرديد.

پرفسور گرجی در این جلسه تصریح کرد:با پیشرفت علم رشته های جدیدی به علوم پزشکی افزوده می شود که رشته علوم اعصاب به عنوان یک رشته بین گروهی از این جمله است وتلاش در این رشته، درمان بیماری های اعصاب و همچنین تحقیقات در خصوص بیماری های غیر قابل درمان در حوزه اعصاب و پیشگیری از دچار شدن به این بیماری است.

دکتر حسن اژدری زرمهری معاون  آموزشی پژوهشی و مسئول بسته علوم اعصاب دانشگاه نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته  در حوزه علوم اعصاب این دانشگاه بیان کرد: گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از سطح دانش بسیار بالایی در زمینه نوروساینس برخوردار است و تعاملات خوبی با دانشمندان و اساتید برتر حوزه نوروساینس داخلی و خارجی دارد، که برگزاری موفقیت آمیز مدرسه تابستانه علوم اعصاب این دانشگاه آن را تجربه کرده است.