در سومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی تربت حیدریه در سال جدید مصوب شد:

جمعه بازار تربت حیدریه و بازار پرندگان تعطیل است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۸ ۱۰:۳۱ | تعداد بازدید: 108

معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی فرمانداری تربت حیدریه گفت: با توجه به عدم رعایت برخی از پروتکل های بهداشتی در جمعه بازار و به لحاظ وضعیت موجود بیماری کرونا این مکان تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد.

مهندس سید علی موسوی در سومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی تربت حیدریه در سال جدید که با حضور جمعی از روسای ادارات شهرستان برگزار شد، افزود: پیرو بازدیدهای مکرر کارشناسان ادارات از بازار پرندگان واقع در محور مواصلاتی تربت به سمت زاوه و با هماهنگی صورت گرفته مصوب شد این مکان نیز با دستور مقام محترم قضایی تعطیل گردد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز در این جلسه بیان داشت: با توجه به آمارهای موجود و وضعیت قرمز شهرستان های تحت پوشش دانشگاه و از طرفی پایین آمدن حساسیت مردم در رعایت دستورالعمل های بهداشتی، متصدیان صنوف مختلف از ورود افراد بدون ماسک به محل کسب خود خودداری نموده و از طریق نصب پوستر و بنر در ورودی اماکن خود اطلاع رسانی نمایند.

دکتر حسین ابراهیمی پور گفت: با توجه به اینکه منابع مالی این دانشگاه محدود می باشد اما دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه آمادگی خود را جهت خرید برخی اقلام بهداشتی بصورت محدود برای مدارس کم برخوردار شهرستان اعلام می دارد.

دکتر الهام بهره مند در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت بیماری کرونا در سطح دانشگاه، تصریح کرد: بنا بر شکایت های مردمی از کره های سنتی موجود در سطح عرضه، اصناف باید نسبت به شناسنامه دار نمودن این محصول لبنی اقدام نمایند.

برچسب های خبر