حضور مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در شبکه بهداشت و درمان زاوه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۱:۳۳ | تعداد بازدید: 112

دکتر محسن ذاکریان  مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی ضمن حضور در شهرستان زاوه  با مدیر شبکه بهداشت و درمان  و مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی این شهرستان دیدار کرد.در این نشست که در کانون بسیج جامعه پزشکی زاوه صورت گرفت، دکتر محسن ذاکریان ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته در این شبکه از حضور یک تیم متشکل از پزشکان متخصص در راستای ارائه خدمات رایگان درمناطق محروم شهرستان زاوه در آینده ای نزدیک خبرداد.درادامه محمد رضایی،  مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی زاوه ضمن ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته، فعالیت های جهادی در حوزه بهداشت و درمان را از مهم ترین اهداف بسیج جامعه پزشکی دانست.گفتنی است در ادامه این حضور، ریاست سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی از مرکز جامع خدمات سلامت دولت آباد و بیمارستان در حال ساخت امام رضا (ع)  نیز بازدید بعمل آورد.

برچسب های خبر