حضور موثر روابط عمومی در میدان اطلاع رسانی کمک شایانی به مدافعان سلامت عرضه داشت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ ۱۲:۳۷ | تعداد بازدید: 252

همزمان با 27 اردیبهشت ماه روزجهانی ارتباطات و روابط عمومی جمعی از مدافعان سلامت و کارکنان بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در دیدارهای جداگانه از تلاش های کارکنان اداره روابط عمومی این دانشگاه تقدیر بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، جمعی از پرستاران مرکز بستری بیماران حاد تنفسی ذوالفقاری بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی تربت حیدریه به نمایندگی از مدافعان سلامت با اهدای شاخه گل از همراهی مجموعه روابط عمومی دانشگاه با مدافعان سلامت قدردانی نمودند.

مدافعان سلامت در این دیدار نقش اطلاع رسانی صحیح در کنترل و مدیریت بیماری و جلوگیری از وارد شدن فشار مضاعف به کادر درمانی را بسیار پررنگ دانسته و حضور موثر روابط عمومی در میدان اطلاع رسانی را کمکی شایان به مدافعان سلامت برشمردند.

همچنین دکتر الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هنر روابط عمومی را در تلفیق سرعت، دقت و صداقت دانست و اظهار داشت: یکی از مهمترین رسالت های هر مجموعه برقراری ارتباط صحیح و بر مبنای صداقت با جامعه است و خوشبختانه با تلاش های ارزنده کارکنان اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شاهد اجرای فرآیند اطلاع رسانی و آگاهی بخشی اجتماعی به مطلوب ترین شکل هستیم.

وی در ادامه بحران کرونا را آزمون مهم تمامی حوزه های بهداشت و درمان به ویژه در بخش اطلاع رسانی برشمرد و افزود: با حضور فعال و تلاش شبانه روزی فعالان حوزه روابط عمومی، نکات پیشگیرانه به نحو مطلوبی اطلاع رسانی شد و این امر موجب شد بتوانیم گام موثری در مدیریت این بیماری برداریم که این تلاش ها شایسته تقدیر است.