حضور پررنگ دانش آموزان حاشیه شهر در نمایشگاه بهداشت محیط و دانش آموز

کد مطلب: ۲۲۰۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۰۸ ۱۳:۰۲ | تعداد بازدید: ۱۸۶
برگزاری نمایشگاه "بهداشت محیط و دانش آموز"

کودکان سرمایه های اصلی هر کشوری می باشند و پرورش آن ها از اهداف اصلی برنامه های توسعه اجتماعی و اقتصادی می باشد، بعد از خانواده مدرسه مهم ترین نقش را در سلامت کودک دارد. یکی از مهم ترین راه های ارتقاء بهداشت و سلامت دانش آموزان و محیط  پیرامون آنها اجرای پروژه های مختلف آموزشی بهداشت با تکیه بر مشارکت فعال آنان در فعالیت های مختلف بهداشتی است.جلیل چین سری رئیس اداره سلامت محیط و حرفه ای ضمن اعلام مطلب فوق افزود: به دنبال برنامه ریزی های صورت گرفته و باهدف آموزش و آشنایی دانش آموزان مدارس ابتدایی حاشیه شهر با مسائل حوزه بهداشت محیط و استفاده از خلاقیت دانش آموزان در قالب نقاشی، انشا و ساخت دست سازه با مواد زائد و دورریختنی و تبدیل آنها به کالاهای قابل استفاده و با هدف فرهنگ سازی کاهش حجم مواد زائد وهزینه های مربوطه؛ باهمکاری واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت طالقانی و واحد بهداشت محیط پایگاه سلامت صاحب الزمان (عج) نمایشگاهی به مدت سه روز باعنوان "بهداشت محیط و دانش آموز" در مرکز خدمات جامع سلامت طالقانی برگزار گردید که در این نمایشگاه بیش از 200 آثار نقاشی، انشاء ودست سازه های دانش آموزان در زمینه های مذکور به معرض نمایش گذاشته شد.

گفتنی است این نمایشگاه مورد استقبال بازدید کنندگان از جمله مسئولین اداره آموزش و پرورش شهرستان قرار گرفت.

برچسب های خبر