در چهل و یکمین بهار انقلاب اسلامی

حضور پرشور دانشگاهیان علوم پزشکی تربت حیدریه در راهپیمایی جشن انقلاب

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۲۲ ۱۶:۳۸ | تعداد بازدید: 558

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، مراسم راهپیمایی بهار چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور مردم انقلابی، ولایتمدار و دانشگاهیان علوم پزشکی  شهرستان تربت حیدریه برگزار شد.

"دکتر محمد قربانی" با اشاره به حساسیت شرایط کنونی کشور و توطئه های دشمنان گفت: حضور باشکوه اقشار مختلف مردم و دانشگاهیان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه امسال که مقارن با چهلمین روز از شهادت سردار اسلام،سپهبد حاج قاسم سلیمانی است؛ وحدت، همدلی و پایبندی به انقلاب را بعنوان راهبردی ترین پیام خود به جهانیان مخابره می کند و این مهم با حضور پرشور، آگاهانه و توجه به ۲۲ توصیه رهبر انقلاب جهت شرکت در انتخابات مجلس کامل می شود.

معاون فرهنگی دانشجویی ایستادگی اظهار داشت: انقلاب اسلامی با بروز تحولاتی عظیم در عرصه های اجتماعی، فرهنگی و علمی کشور دستاورد های ارزشمندی را به همراه داشته و با گذراندن فراز و نشیب های بسیار به برکت خون شهدا قله های رفیع پیشرفت را فتح کرده و در اوج اقتدار و آزادگی ایستاده است.

برچسب های خبر