در راستای بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت صورت پذیرفت؛

حضور چهار نماینده دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در مرحله نهایی بخش آوایی

کد مطلب: ۳۵۳۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۵/۱۵ ۰۸:۳۴ | تعداد بازدید: 80

بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در ۶ بخش آوایی، معارف قرآنی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری و ۲۴ رشته در حالی به روزهای پایانی خود نزدیک میشود که مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت ۸ الی ۱۰ آبان‌ماه در همدان برگزارمی‌شود.

"علی زاهدی" کارشناس امور قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  در این خصوص گفت: دربخش آوایی که شامل رشته های اذان، قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ، مناجات خوانی می باشد یازده هزار نفر در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان و در دو گروه مجزای برادران و خواهران به رقابت پرداختند که سهم دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه حضور چهار نفردر مرحله سراسری است.

وی ادامه داد: در رشته حفظ 15 جز اساتید  مصطفی شیخ الطائفه، حفظ کل کارکنان  علی زاهدی، حفظ کل دانشجویان  حسام فیوضی و قرائت تحقیق دانشجویان  حنانه صحراکار برگزیدگان راه یافته به مرحله نهایی هستند که در آبان ماه سال جاری به میزبانی همدان با سایرین به رقابت خواهند پرداخت.