استمرار در امر آموزش زنان گامی مهم برای تامین سلامت

حضور ۱20نفراز زنان شهرستان تربت حیدریه در همایش مهارت آموزی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۱۶ ۰۸:۱۲ | تعداد بازدید: 72

با حضور بیش از 120نفر از زنان، همایش مهارت آموزی در رابطه بانقش های مختلف در دوران زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، زهره حسینی رئیس اداره سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت  با بیان این موضوع که " بر گزاری کارگاه های آموزشی می تواند نقش مهمی در ارتقاء سواد سلامت و در نتیجه مشارکت  زنان در امر مدیریت خود مراقبتی درامر سلامت در خانواده داشته باشد"، افزود : در این همایش در خصوص مباحثی از جمله اهمیت مراقبت های دوران بارداری ،آیات و روایات و احادیث در مورد رعایت الزمات بارداری سالم،سلامت معنوی و بارداری سالم ،نقش حمایتی همسر و خانواده دردوران بارداری ،مهارتهای فرزند پروری دردو سال اول زندگی ورابطه بین مبانی آیین همسر داری و موفقیت در امر فرزند پروری آموزش های لازم به شرکت کنندگان ارائه گردید.

گفتنی است این همایش به همت اداره سلامت جمعیت وخانواده معاونت بهداشت و با مشارکت کارشناسان سلامت روان، مشاور امور بانوان معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان، برگزارگردید.