عقد تفاهم نامه همکاری مراکز رشد علوم پزشکی و دانشگاه عالی ؛

حمایت از کالای ایرانی با رونق کار آفرینی

کد مطلب: ۲۴۳۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ ۱۴:۱۶ | تعداد بازدید: 169
دکتر جعفر مسافر

به گزارش سید محمد اسحاق زاده  روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ؛در نشست روسای مراکز رشد دانشگاه علوم پزشکی با دانشگاه عالی تربت حیدریه  تفاهم نامه همکاری در راستای شعار سال با هدف رونق کار افرینی و استفاده از دانش و کالای ایرانی  منعقد گردید.

دکتر مسافر در این جلسه با بیان این که دغدغه ما حمایت از جوانان  کار آفرین و همچنین استفاده از ظرفیت های نهفته شهرستان هست تصریح کرد: با تعامل و همکاری دوجانبه بین این دو مرکز میتوان راه توسعه فناوری و کار آفرینی را در منطقه هموار کرد.

همچنین مهندس جمشیدیان از پیشرو بودن دانشگاه علوم پزشکی در ترویج و فرهنگ سازی کسب و کار سخن گفت وعنوان داشت: مراکز رشد باید برنامه های مشاوره ای و آموزشی را دستور کار خود قرارداده و از دادن تسهیلات نابه جا به شرکت های فناور خودداری کنند

در پایان نیز تفاهم نامه ی همکاری  بین دو مرکز منعقد شد که بر اساس آن هر دو مرکز بتوانند از ظرفیت های خود استفاده نمایند

برچسب های خبر