خانه حيوانات آزمايشگاهي دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه راه اندازي شد

کد مطلب: ۲۲۶۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ ۰۹:۱۹ | تعداد بازدید: 267

دکتر حسن اژدری زرمهری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه درگفتگو با روابط عمومی هدف از راه اندازی  این مرکز را تامین نیاز محققین دانست و گفت: از آنجایی که تحقق هر پژوهش صحیح نیازمند دسترسی به تسهیلات مناسب کار با حیوانات آزمایشگاهی و از همه مهمتر حیواناتی سالم است،این مرکز را که پیش زمینه ای جهت انجام کارهای تحقیقاتی دانشگاه می باشد راه اندازی شده است.  همچنین دکتر معصومه غلامی عضو هئیت علمی دانشگاه ضمن قدرداني از حمایت های معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بیان کرد: در اين مجموعه تعدادی موش از نژاد وسيتار جهت تکثیرو تعدادی جهت آموزش Handling از دانشگاه علوم پزشکی مشهد خریداری شد و دانشجویان عضو در انجمن علوم اعصاب  دانشگاه تحت آموزش قرار گرفتند.وی در پایان با بیان اینکه از ابتدای سال تحصیلی انجمن علوم اعصاب دانشگاه تشکیل شده است،اذعان کرد: امید است که با راه اندازی هرچه سریعتر آزمایشگاه علوم اعصاب کارهای تحقیقاتی در جهت رشد و تعالی سطح علمی دانشگاه آغاز شود.