پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت روز خبرنگار

خبرنگاران با اندیشه و قلم خود آگاهی را به جامعه هدیه میکنند

کد مطلب: ۳۵۴۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۵/۱۶ ۱۰:۲۱ | تعداد بازدید: 48

دکتر سعیدرضا قنبری زاده طی پیامی فرارسیدن 17 مردادماه سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار را به فعالان این حوزه تبریک و تهنیت گفت.در این پیام آمده است:خبرنگاران با اندیشه و قلم خود آگاهی را به جامعه هدیه میکنند و با انعکاس واقعی و حقیقی رویدادها،مردم را نسبت به حقایق آگاه کرده  و با نگاشتن وقایع همراه با  بی طرفی و وجدان اخلاقی اتفاقات زمان خود را ثبت میکنند.وی بیان کرد:در دورانی که هر لحظه شاهد انتشار اطلاعات درست و نادرست با اهداف گونان در اطرافمان هستیم،مهارت خبرنگاران است که میتوانند با صداقت و درنهایت صحت و درستی وانعکاس صحیح،  افکار عمومی جامعه را نسبت به حقیقت آشنا سازند.اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از خبرنگاران و اصحاب رسانه که همواره در انعکاس فعالیت ها و عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و نیازهای شهرستان ما را یاری نموده اند ، برای این عزیزان از درگاه خداوند متعال آرزوی موفقیت و سربلندی را دارم.