به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

دانشجویان برگزیده فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در طرح ضیافت رضوی شرکت کردند.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۱۳ ۱۰:۳۴ | تعداد بازدید: 132

با هدف تقویت بینش سیاسی اعتقادی و در راستای سلسله برنامه‌های آگاهی‌افزایی دانشجویان، طرح تابستانه ضیافت رضوی با حضور فعال دانشجویان برگزیده دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به میزبانی استان مازندران برگزار شد.
سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در توضیحات تکمیلی خبر فوق به خبرنگار واحد خبر روابط عمومی گفت: طرح ضیافت رضوی هر ساله با هدف بینش‌افزایی در سطح دانشجویان با حضور اساتید برجسته کشوری توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار می‌گردد که دوره امسال به مدت یک هفته در شهر بابلسر برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل با اشاره به شرکت 13 نفر از دانشجویان دانشگاه در این طرح افزود: بیان مباحثی در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، نقش دانشجویان در پیشبرد اهداف انقلاب، حضور آگاهانه در فضای رسانه‌ای، دانشجو و دانشگاه در تراز اسلام و آشنایی با فعالیت‌های سازماندهی شده از جمله برنامه‌هایی بود که در این اردوی یک هفته‌ای به مرحله اجرا رسید.
لازم به ذکر است به گفته سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دانشجویان اعزامی از تربت‌حیدریه بیشترین مشارکت را در بین حاضرین این ضیافت داشتند و دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه توانست بالاترین حد نصاب مشارکت در این ضیافت را به خود اختصاص دهد.

برچسب های خبر