دهه فجر امسال باشکوه تر از همیشه ؛

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با 40 برنامه در فجر 40 سالگی انقلاب

کد مطلب: ۳۰۶۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ ۱۴:۳۵ | تعداد بازدید: 157

جلسه ستاد گرامیداشت 40 سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور اعضا در محل سالن جلسات معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمدرضا بهروز رئیس ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر در دانشگاه در این نشست با اشاره به حساسیت برهه کنونی انقلاب اسلامی و تلاش همه جانبه دشمنان در ضربه زدن به این آرمان بزرگ عنوان داشت : حوزه بهداشت و درمان و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در طول انقلاب دستاوردهای بزرگی داشته است و پیرو منویات مقام معظم رهبری بایستی در معرفی دستاوردها و فعالیت ها با جدیت عمل کنیم .

وی در ادامه ضمن اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نکوداشت باشکوه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی افزود : در سالی که به فرموده رهبر عظیم الشان انقلاب سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است ، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با 40 برنامه متنوع به استقبال دهه مبارک فجر خواهد رفت و امید داریم با تلاش مجموعه دانشگاه شاهد اجرای برنامه هایی با سطح کیفی مطلوب باشیم .

گفتنی است برگزاری همایش بزرگ فجر آفرینان ، طرح اردوهای جهادی و ویزیت رایگان ، شب شعر پیروزی ، برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی ، انتشار محتواهای چندرسانه ای و برپایی نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله دانشگاه از جمله برنامه های درنظرگرفته شده در این ایام مبارک است .

برچسب های خبر