مدیر غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

در حال حاضر کمبودی در زمینه "ماسک فیلتر دار" نداریم

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۱۶ ۱۲:۴۱ | تعداد بازدید: 283

مدیر غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به تامین و توزیع بیش از 12000ماسک N95  در مجموعه تحت پوشش دانشگاه بیان کرد: با تدابیر اندیشیده شده در راستای جلوگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا ، درحال حاضر کمبودی در زمینه "ماسک فیلتر دار"نداریم.

دکترسید جواد حسینی درگفتگو با روابط عمومی گفت: این ماسک ها در اختیار بیمارستان ها، مراکز بهداشتی، درمانی و مراکزعرضه کالاهای طبی،داروخانه ها قرار گرفته است و مراجعین درصورت بروزهرگونه مشکل، با شماره تماس  52328960 مدیریت غذا و داروی دانشگاه  تماس حاصل نمایند.

مدیر غذا ودارو ادامه داد: ماسک های N95 دارای 4 لایه نانو فیلتر میباشد و با وجود دریچه باعث تنفس آسان کاربر و مانع افزایش فشارتنفس می‌شود و لازم به ذکر است دمای مناسب نگهداری ماسک ‌ها از 5 تا 38 درجه سانتی گراد و در رطوبت محیطی کمتر از70 است.

دکتر سید جواد حسینی تاکید کرد: چنانچه کاملا سالم هستید و باید در اماکن شلوغ و پرازدحام تردد کنید و یا اگر بیمار هستید و احتمال می‌دهید ممکن است با فرد سالمی نظیر اعضای خانواده تماس داشته باشید و همچنین با فردی زندگی می‌کنید که بیمار است هرچند بیماری در مراحل اولیه و شما به ناچار باید بیرون از منزل رفت و آمد داشته باشید استفاده از ماسک به شما توصیه می‌شود.