دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به حضور پرشور در راهپیمایی ۱3 آبان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۱۲ ۱۰:۲۲ | تعداد بازدید: 74

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی از مردم انقلابی و ولایتمدار ایران اسلامی برای حضور پرشور در راهپیمایی 13 آبان دعوت به عمل آورد. در قسمتی از این پیام آمده است :

13آبان سال 57که بنام روز دانش آموز نام گذاری شده است، یادآور حماسه دانش آموزانی است که در اعتراض به حکومت شاهنشاهی در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند ودلاوری این عزیزان در طول تاریخ حک شده است ودر ذهن ها جاودان خواهد ماند.درسال بعد در همان روز،تسخیر لانه‌ جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان  پیرو خط امام (ره) نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران می باشد وبیانگر این موضوع است که دانشجویان همسو با کسب علم ودانش نسبت به مسائل کشور خود بی تفاوت نبوده اند وباهدف  مبارزه با استبدادواستکبار دست به حرکتی غیورانه زدندواین اقدام شجاعانه جوانان متعهدوانقلابی همواره الگویی برای مردم ایران مخصوصا نیروهای جوان این است که بعنوان قشرآگاه ومتعهد درراه رسیدن به اهداف خودازهیچ کوششی دریغ نکنند و هرگز به دشمنان اجازه چپاول وزورگویی را ندهند.

اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، تمامی مردم بویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را به حضور پرشور، یکپارچه و همدلی گسترده و آگاهانه در راهپیمایی حماسی 13آبان  دعوت می نمایم.