دعوت نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه به حضور پرشور در راهپیمایی سیزده آبان

کد مطلب: ۲۸۸۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۸/۱۲ ۱۰:۴۳ | تعداد بازدید: 68

نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با صدور پیامی ملت قهرمان ایران را به حضور پرشور در راهپمایی سیزدهم بان ماه دعوت کرد . در متن پیام حجه الاسلام و المسلمین دکتر صافدل آمده است :

یوم ا.... سیزدهم ابان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی یادآور حماسه های بزرگی است که هریک برگ زرینی از رشادت و پایبندی ملت آزادیخواه و استکبارستیز ایران اسلامی به آرمان های انقلابی و فطرت پاک انسانی در راه مبارزه با تفکر استکباری و شیطانی است که با ایمان و از خودگذشتگی تجلی پیدا نمود و در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به ثبت رسید .

بدینوسیله و با تاکید بر لزوم وحدت مسلمانان و آزادیخواهان به ویژه ملت بزرگ و شهیدپرور ایران اسلامی در برابر توطئه های استکبار جهانی از یکایک ملت سرافراز ایران علی الخصوص جامعه دانشجویان و دانشگاهیان برای حضوری گسترده و پرشور در مراسم و آیین های گرامیداشت این روز و تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره) و بعیت مجدد با ولی فقیه و رهبر فرزانه انقلاب دعوت مینماید .

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه نیز در پیامی از امت شهیدپرور و جامعه پزشکی و پرستاران جهت حضور حماسی در راهپیمایی سیزدهم آبان دعوت به عمل آورد . در پیام دکتر محمدرضا بهروز آمده است :

13 آبان ماه نماد مقاومت و روزملی مبارزه با استکبار جهانی است . این روز نماد مقاومت و سالروز حوادث تاریخ سازی است که شعار مبارزه ایرانیان غیور و غیرتمند علیه قدرت های زورگو و سلطه جو به ویژه آمریکای جنایتکار را همواره در معرض دید جهانیان قرارداده است.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روز بزرگ از آحاد ملت شریف ایران بویژه جامعه پزشکان و پرستاران شهرستان تربت حیدریه دعوت مینمایم با حضور پررنگ خود در راهپمایی دشمن شکن یوم ا... سیزدهم آبان ماه باری دیگر تجلی وحدت را به عرصه ظهور رسانند و تجدید میثاقی به یادماندنی با امام شهیدان و مقام معظم رهبری داشته باشند .

برچسب های خبر