در آئین بهره برداری از بخش اطفال و دستگاه رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام رضا (ع) مه ولات عنوان شد ؛

دکتر سعیدرضا قنبری زاده :دسترسی عادلانه به خدمات سلامت از دستاوردهای عظیم طرح تحول نظام سلامت بوده است

کد مطلب: ۲۲۰۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۱۵:۲۰ | تعداد بازدید: ۲۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، بخش اطفال وبهره برداری از دستگاه رادیولوژی بیمارستان امام رضا (ع) مه ولات با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد ریال  با حضور ریاست ومعاونین دانشگاه ،نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی و نیز فرماندار،مدیرشبکه بهداشت و درمان ،رئیس و اعضای مجمع خیرین سلامت  و جمعی از روسای ادارات مه ولات به بهره برداری رسید.

دکتر سعید باستانی نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان این موضوع که خیرین سلامت نقش مهمی در توسعه حوزه سلامت دارند افزود: برنامه ریزی ها بایستی به گونه ای باشد که فعالیت خیرین گرانقدر همسو و هماهنگ با اهداف دانشگاه و حوزه سلامت باشد و طرح ها نیز به شکلی باشد که خیرین بدانند کمکشان درکجا هزینه شده و یا خواهد شد. وی با اشاره به اینکه توسعه حوزه سلامت و به ویژه بخش های درمانی با توجه به اهمیت موضوع سلامت مستلزم برنامه ریزی و هماهنگی های بسیاری است گفت باید اجازه بدهیم مجریان خدمت بصورت تخصصی به برنامه ریزی و اجرای برنامه هایشان در کمترین زمان ممکن بپردازند و خدمات ارائه شده در حوزه سلامت علیرغم وضعیت نامناسب بودجه فعلی حاکی از تلاش دست اندرکاران است که باید از آن قدردانی نمود.

رئیس دانشگاه نیز در بخشی از سخنان خود عنوان داشت: ما وظیفه داریم درچارچوب وظایف دانشگاه و براساس اهداف نظام سلامت تمام تلاش خود را درخدمت به مردم بکار ببندیم و مایه افتخار است که نظام سلامت در سال های اخیر توانسته است خدمات شایسته ای را به ثبت برساند و دسترسی عادلانه به خدمات سلامت از دستاوردهای عظیم طرح تحول نظام سلامت بوده است.

دکترسعیدرضا قنبری زاده افزایش پزشکان متخصص،راه اندازی بخش های درمانی،افزایش تجهیزات پزشکی،راه اندازی کلینیک های تخصصی،راه اندازی مراکز پاراکلینیکی، اجرای برنامه هتلینگ، کاهش هزینه های پرداختی از جیب مردم و بسیاری از این گونه خدمات را تنها بخشی از دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان عنوان نمود و گفت: برای موفقیت در هرکاری نیاز به همراهی و همکاری های بین بخشی است و حوزه سلامت صرفا در مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی خلاصه نمی شود . ایشان در ادامه از خیرین محترم قدردانی و خواستار تداوم همراهی های ایشان در تحقق اهداف حوزه سلامت منطقه شد.

حجت الاسلام هاشمی رئیس مجمع خیرین سلامت مه ولات نیز با اشاره به کمک 50 میلیارد ریالی خیرین سلامت مه ولات در چهارسال اخیر بیان داشت: ایمان دریم که نیروهای انقلابی و مومن که در مسئولیت های خود هرکجا که باشند خادم مردم هستند و تمام تلاششان را برای خدمت بکار می گیرند و نباید خدمات این عزیزان را نادیده گرفته و آنها را دلسرد کرد البته در مقابل نیز باید خدمات بگونه ای باشد که خیرین نیز برای همراهی دلگرم باشند. رئیس مجمع خیرین سلامت مه ولات از برگزاری گردهمایی خیرین سلامت منطقه در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: با تمام توان برای توسعه خدمت به مردم در حوزه سلامت همراه و همگام دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خواهیم بود.

دکتر عبدالعلی حبیبی مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات در حاشیه این مراسم ضمن قدردانی از حمایت های دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص توسعه خدمات قابل ارائه به مردم در حوزه سلامت گفت: در طول چندماهه گذشته علاوه بر جذب بیش از 40 نفر نیروی متخصص بالغ بر 3 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی مورد نیاز نیز جذب و به بهره برداری رسیده است . وی همچنین از برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت های حوزه سلامت مه ولات خبر داده و گفت باید توجه بیشتری به حوزه زیرساخت ها برای توسعه خدمت داشته باشیم و امیدوارم با همراهی و همدلی به این مهم دست یابیم.

در این گزارش آمده است مهندس رنجبر فرماندار مه ولات نیز اذعان داشت که متولیان حوزه سلامت در دولت تدبیر و امید به اکثر وعده های خود عمل کرده و بسیار موفق بوده اند. وی با اشاره به اهمیت موضوع سلامت گفت باید همگی برای ارتقای کمی و کیفی خدمات حوزه سلامت تلاش کنیم چرا که این حق مردم بر گردن تمامی مسئولان است