پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز دانشجو

دکتر قنبری زاده : ۱6 آذر نماد آزادگی و استکبارستیزی دانشجوی مسلمان است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۱۵ ۱۶:۲۶ | تعداد بازدید: 311

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو را تبریک گفت . در متن پیام دکتر قنبری زاده آمده است :

گرامی داشت 16 آذر و روز دانشجو در حقیقت تکریم روحیه آزادی خواهی، استبدادستیزی و نماد خروش عدالت خواهی جنبش دانشجویی و مظهر از خود گذشتگی، پایداری و رادمردی دانشجویان این مرزو بوم است.

دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت ، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت ،توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.

اینجانب  16 آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و ضمن تبریک به تمامی دانشجویان بویژه دانشجویان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

برچسب های خبر