راه‌اندازی سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۳/۲۲ ۰۹:۴۲ | تعداد بازدید: 63

مسئول واحد سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از راه‌اندازی سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان خبر داد و گفت: افراد می‌توانند بدون ذکر مشخصات هویتی خدمات رایگان مشاوره سلامت روان دریافت کنند.

سمیه نزهتی بیان کرد: همه افراد می‌توانند با مراجعه به این پایگاه به آدرس  salamat.gov.ir و انتخاب گزینه "خودارزیابی روانشناختی" در سمت چپ و پایین صفحه، به سؤالات دهگانه غربالگری در حوزه سلامت روان پاسخ داده و از سامانه بازخورد دریافت نمایند.

وی ادامه داد: همچنین در بخش‌های بعدی، محتوای آموزشی خودمراقبتی در حوزه سلامت روان و فهرست مراکز خدمات جامع سلامت نیز گنجانده شده است که افراد می‌توانند ضمن مطالعه محتوای آموزشی، در صورت نیاز با استفاده از سامانه، به جستجوی مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت خود پرداخته و برای دریافت خدمات سلامت روان از پزشکان و کارشناسان سلامت روان در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه کمک بگیرند.

نزهتی تصریح کرد: ارتقاء سلامت روان از ارکان مهم رسیدن به سلامت در جامعه می‌باشد که امیدواریم این موضوع  همواره مدنظر مردم قرار گیرد.

برچسب های خبر