قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی خبر داد

راه اندازی اولین کانون سلامت محله در شهرستان تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۸۴۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۷/۱۸ ۱۱:۲۸ | تعداد بازدید: 116

سید احمد نظام قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی درگفتگویی با روابط عمومی از راه اندازی اولین کانون سلامت محله در کوی شهید احمدزاده  شهرستان خبر داد.وی بیان کرد:  در راستای اهداف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر اجتماعی کردن سلامت و افزایش مشارکت مردم در ارتقاء سلامت جامعه ، راه اندازی کانون های سلامت در سراسر کشور آغاز شده است و در همین زمینه اولین کانون سلامت محله جمعیت تحت پوشش دانشگاه در کوی شهید احمد زاده شهرستان راه اندازی شد.وی ادامه داد: در کانون های سلامت محله مردم  با مشارکت آگاهانه ، داوطلبانه مسئولانه و عادلانه در خصوص مطالبه و تحقق سلامت خود مشارکت ساختارمند دارند و با شناسایی و بررسی مشکلات و نیازمندی های محله خود  خدمات سلامت را دریافت می نمایند.

سید احمد نظام خاطر نشان کرد : امیدواریم با تشکیل کانون های سلامت محله شاهد مشارکت همشهریان عزیز در ارتقاء سلامت  شهرمان باشیم.

برچسب های خبر