توسط روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت گرفت :

راه اندازی رسانه آموزشی سیمای سلامت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۰۹:۳۷ | تعداد بازدید: 122

ابوالفضل ملک زاده کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از راه اندازی رسانه  آموزشی سیمای سلامت با هدف ارتقاءسطح سواد سلامت مردم خبرداد.وی بیان کرد: در این برنامه از پزشکان در حوزه های مختلف دعوت بعمل می آید تا ضمن آموزش های لازم به سوالات شهروندان پاسخ های لازم را ارائه دهند.ملک زاده ادامه داد: اولین شماره از برنامه سیمای سلامت در خصوص  بیماری های قلبی با حضور دکتر زهرا علیزاده متخصص قلب و عروق هم اکنون درپورتال دانشگاه به آدرس www.thums.ac.ir قابل مشاهده است.

وی گفت:شماره بعدی سیمای سلامت با موضوع کمر درد و مشکلات مغز واعصاب با حضور دکتر محمد علی ابوئی مهریزی متخصص جراحی مغز و اعصاب در دستور کار قرار گرفته است و شهروندان میتوانند سوالات پزشکی  خود را جهت پاسخگویی در این برنامه از طریق سامانه پیامکی روابط عمومی به شماره 30003213 ارسال کنند.

ملک زاده تصریح کرد : امید است با تداوم این برنامه ،گام های موثر در مسیر حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه برداشته شود.