راه اندازی مرکز آموزش مهارت های فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۱۷۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۸/۲۱ ۱۳:۴۱ | تعداد بازدید: ۱۳۷

مصطفی کمالی عضو هیات علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از راه اندازی مرکز آموزش مهارتهای فناوری اطلاعات سلامت خبر داد.

وی در ادامه گفت:مرکز آموزش مهارت های فناوری اطلاعات سلامت،با هزینه ای بالغ بر 500میلیون ریال بطور رسمی راه اندازی شده است.

آشنایی دانشجویان رشته فناوری اطلاعات سلامت با محیط سیستم اطلاعات بیمارستان(HIS) که یکی از مهمترین برنامه های عملی این مرکز برای افزایش مهارت دانشجویان و سهولت کار با این سیستم در حین کارآموزی و پس از فارغ التحصیلی در محیط کار  از اهداف راه اندازی این مرکز می باشد که ایشان در سخنانش به آن اشاره نمود.

مصطفی کمالی ادامه داد: علاوه بر این دروسی همچون سیستم های عامل و برنامه های کاربردی، برنامه نویسی و ساختمان داده، سخت افزار و شبکه و نرم افزار های کاربردی در این مرکز به دانشجویان آموزش داده خواهد شد.

وی در پایان ضمن قدردانی  از تلاش و پیگیری مسئولین دانشگاه در راه اندازی این مرکز ابراز امیدواری کرد که این اقدام گامی موثر در ارتقاء آموزش باشد.

جواد (تایید نشده) | ۲۲/۰۸/۱۳۹۶-۰۷:۱۹:۰۷

با آرزوی موفقیت دانشجویان محترم و عرض سپاس و خسته نباشید به کارکنان محترم دانشگاه