رضایت 96 درصد دریافت کنندگان خدمات بهداشتی،درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۱۱ ۰۹:۲۱ | تعداد بازدید: 132

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از رضایت96 درصدی دریافت کنندگان خدمات بهداشتی،درمانی در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی،دکتر الهام بهره مند در جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی و بررسی مشکلات بیمه ای در حوزه بهداشت و درمان که با حضور معاون درمان دانشگاه، رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان ، مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات و مسئول گسترش شبکه بهداشت و درمان زاوه برگزار شد، افزود: در 7 ماهه گذشته 96 درصد دریافت کنندگان  مردم شهرستان های تربت حیدریه، زاوه و مه ولات از خدمات دریافت شده  در مراکز بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه رضایت داشته اند.

ایشان ضمن تبریک هفته بیمه سلامت، از حمایت مدیر و کارکنان اداره بیمه سلامت در اجرای برنامه پزشک خانواده روستایی تقدیر  و افزایش رضایتمندی در مراکز خدمات جامع سلامت سطح دانشگاه را ثمره همراهی کارکنان بیمه سلامت در کنار اعضای تیم سلامت مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت دانست.

در پایان این جلسه از طرف دکتر سید مرتضی  وجدان مدیر کل بیمه سلامت استان از دکتر محمدرضا بهروز معاون درمان و دکترالهام  بهره مند معاون بهداشت دانشگاه با اهداء لوح، تقدیر بعمل آمد.