رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در حاشیه بازدید از مراکز بهداشتی درمانی تربت حیدریه عنوان کرد:

رعایت جدی پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی شرط اول پیشگیری از کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۰۸:۰۴ | تعداد بازدید: 292

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که برای بازدید از مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به این شهرستان سفر کرده بود در حاشیه ابن بازدیدها با اشاره به روند افزایشی ابتلا به کرونا در کشور گفت: شرط اول پیشگیری از بیماری کووید 19 همچنان رعایت جدی پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است.

دکتر محمد مهدی گویا ضمن تقدیر از زحمات مدافعان سلامت که این روزها در خط مقدم مبارزه با این بیماری بصورت شبانه روزی تلاش می کنند، افزود: همه مردم بخصوص افراد مسن و افراد دارای بیماری زمینه‌ای از حضور در مکان های شلوغ و پرتردد جدا خودداری نمایند .

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز در حاشیه این بازدید گفت: در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه، 32 مرکز خدمات جامع سلامت وجود دارد که از این تعداد 7 مرکز به عنوان مرکز منتخب 16 ساعته کار بیماریابی، نمونه گیری، مراقبت و درمان بیماران سرپایی کووید 19 را انجام می دهند.

دکتر الهام بهره مند اظهار داشت: در شهر تربت حیدریه نیز مرکز غربالگری بیماری های واگیر جوادالائمه (ع) کار بیماریابی سرپایی و بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی خدمات بستری به بیماران کووید 19 را ارائه می نمایند.

لازم به ذکر است، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت به همراه دکتر فرهمند معاون فنی مرکز بهداشت استان از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، مرکز غربالگری بیماری های واگیر جوادالائمه (ع) و بخش های مختلف بیمارستان نهم دی بازدید کردند.

برچسب های خبر