مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

روابط عمومی هوشمند، افکار عمومی را در مسیر درست هدایت میکند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۲۷ ۰۸:۰۲ | تعداد بازدید: 47

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن اشاره به شعار هفته روابط عمومی در سال 1399 با عنوان" روابط عمومی هوشمند،انسان سالم،جامعه سالم " بیان کرد: با آغاز شیوع بیماری کرونا محور اصلی برنامه های روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بر شفاف سازی، آموزش و اطلاع رسانی به موقع درخصوص این بیماری قرار گرفت .

غلامرضا میری ادامه داد:  انجام بیش از  50 مصاحبه با مسئولین و کارشناسان، تولید بیش از 150خبر در خصوص انعکاس عملکرد و خدمات ارائه شده، تولید بیش از 50کلیپ و تیزر عملکردی، ایجاد کمپین های مردمی در راستای حمایت از مدافعان سلامت، انتشار 274 پیام اطلاع رسانی، تولید وانتشار 15مورد اینفوگرافیک، برنامه ریزی به منظورحضور مسئولین دانشگاه در برنامه های زنده صدا و سیمای استان و کشور، پاسخگویی مستقیم و بدون واسطه به مردم و رسانه ها، تبلیغات محیطی و...از جمله فعالیت هایی بوده است که در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از شروع این بیماری تا کنون انجام شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه گفت: دسترسی راحت و سریع مخاطبان به اطلاعات باید همواره مد نظر روابط عمومی ها قرار گیرد که با هوشمندی و استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی، انتشار به موقع اخبار و ارتقاء آگاهی مردم، افکار عمومی را در مسیر درست هدایت نمایند و با درونی کردن حس مسئولیت اجتماعی و مشارکت و همراهی مردم جامعه ای سالم را رقم بزنند.