رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

روز قدس نماد شکوهمند آزادی خواهی و استکبارستیزی است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۳/۰۱ ۲۳:۰۹ | تعداد بازدید: 65

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن روز قدس را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، در متن پیام دکتر سعیدرضا قنبری زاده آمده است:

روز قدس روز تجلی شکوه و عظمت امت اسلام، رستاخیز استکبار ستیزی مسلمانان جهان و روز وحدت انسانهای حقیقت طلب و عدالتخواه و روز ستیز همیشگی با ظلم و بیداد است. این روز بزرگ، نماد شکوهمند آزادی خواهی و استکبارستیزی است که یادگار جاودان بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی برای جهانیان است.

شرایط خاص کشور و دنیا در مواجهه با بیماری کرونا باعث شده تا امسال امکان برپایی راهپیمایی شکوهمند روز قدس فراهم نباشد اما ندای این روز و آرمان آن باز هم در سرتاسر دنیا طنین انداز خواهد شد و پایه های سست استکبار و رژیم غاصب صهیونیستی را بار دیگر خواهد لرزاند. یقینا به یاری خداوند متعال به زودی شاهد محقق شدن وعده صادق رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی در خصوص نابودی رژیم مسکتبر صهیونیستی خواهیم بود و عدالت جهانی را دنیایی عاری از استکبار و ظلم به نظاره خواهیم نشست.

برچسب های خبر