روند رو به رشد چاپ مقالات در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ ۱۲:۴۰ | تعداد بازدید: 158

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از روند رو به رشد مقالات نمایه شده در پایگاه بین‌المللی Scopus و افزایش بیش از 2 برابری مقالات منتشر شده در مجلات 10% برتر توسط مراکز تحقیقاتی این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمدرضا رضائی‌منش با بیان این‌که، توجه به پژوهش جزء اولویت‌های دانشگاه می‌باشد خاطر نشان کرد : یکی از مولفه‌های اساسی در توسعۀ دانش و ارتقاء جایگاه علمی کشور چاپ مقالات است که در این راستا دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با 158 مقاله نمایه شده در پایگاه Scopus، که برای بسیاری از مجامع علمی به عنوان معیار رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و میزان تولیدات علمی کشور به شمار می‌رود. همچنین انتشار 118 مقاله در ISI و 113 مقاله در PupMed و 51 مقاله با همکاری بین‌المللی و 65 مقاله در مجلات Q1 رشد چشمگیری را نسبت به قبل نشان می‌دهد.

وی در ادامه افزود : با اجرای سیاست‌های پژوهشی و تحقیقاتی و حمایت از پژوهشگران تلاش می‌نماییم تا بستر مناسب برای این فعالیت‌ها را فراهم سازیم.

برچسب های خبر