روند شیوع کرونا در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۲۳ ۰۸:۵۹ | تعداد بازدید: 221

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به روند نگران کننده شیوع بیماری کرونا در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه، نسبت به افزایش میزان موارد ابتلا و بستری و محدودیت های امکانات درمانی هشدار داد.

دکتر علی ایزدی با بیان اینکه میزان بیماران بستری در بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی به بالاترین حد خود رسیده است عنوان کرد: موج جدید کرونا فشار مضاعفی بر کادر درمان و مدافعان سلامت وارد آورده است و علیرغم تمهیدات اندیشیده شده در صورت تداوم این وضعیت با محدودیت تخت های بیمارستانی مواجه خواهیم شد و روند خدمت رسانی دچار اختلال می شود.

دکتر الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز عبور از بحران کرونا را مستلزم رعایت نکات پیشگرانه در تمامی سطوح جامعه دانست و افزود: برای مبارزه با ویروس کرونا که درمان مشخص و موثری ندارد، تنها راه موجود، رعایت بهداشت فردی و بهداشت اجتماعی است و از مردم عزیز تقاضا داریم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از سفر به مهار این بیماری خطرناک کمک کنند.