رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

زیرساخت‌های سلامت در مه‌ولات رشد مناسبی داشته است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ ۱۱:۰۷ | تعداد بازدید: 157

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از پروژه‌های عمرانی این دانشگاه در حوزۀ شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات بازدید کرد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور در حاشیه این بازدیدها که با همراهی مسئولان محلی مه‌ولات انجام شد گفت: خوشبختانه در حوزۀ زیرساختی شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات جهش مناسبی داشته و با بهره‌بردای از چند پروژه مهم در آینده نزدیک این روند تکمیل‌تر خواهد شد.

وی همراهی خیرین و مسئولان شهرستان مه‌ولات در پیشبرد اهداف دانشگاه را یک نقطه عطف در منطقه برشمرد و اضافه کرد: خیرین سلامت در مه‌ولات یک حرکت ماندگار را رقم زده‌اند و با تداوم این همراهی شاهد اتفاقات بزرگی در منطقه خواهیم بود. آنچه امروز رشد شاخص‌های سلامت در مه‌ولات را رقم زده همین همراهی و همدلی مجموعه شهرستان بوده است که نکته‌ای مهم و قابل توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از عدالت در دسترسی به خدمات سلامت به عنوان یک هدف متعالی در مجموعه بهداشت و درمان کشور نام برد و اظهار داشت: امروز مایه مباهات است که می‌بینیم خدمات بهداشتی و درمانی در دورترین نقاط هم به مردم شریف منطقه ارائه می‌شود و باید تلاشی شبانه‌روزی داشت تا کیفیت این خدمات هر روز بهتر از قبل باشد.