با حکمی از سوی رئیس دانشگاه ؛

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ ۱۵:۰۶ | تعداد بازدید: 1477

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ، دکتر سمانه کاخکی به عنوان سرپرست معاونت غذا و دارو این دانشگاه منصوب شد .

در قسمتی از متن این حکم آمده است :

سرکارخانم دکتر سمانه کاخکی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه ، با توجه به تخصص وتجربیات ارزشمندتان ، به موجب این ابلاغ سرکارعالی تا اطلاع ثانوی  به عنوان« سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه » منصوب می شوید تا با یاری خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و مقررات قانونی نسبت به انجام امور محوله و در راستای اهداف ذیل اقدام نمایید.

1. هماهنگی لازم با وزارت متبوع و بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود در راستای تحقق اهداف طرح تحول نظام سلامت در حوزه غذا و دارو
  2. بهبود نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های دارویی ، خوراکی ، آشامیدنی ، بهداشتی وآرایشی
  3. اجرای طرح های لازم به منظور افزایش آگاهی عمومی و ارائه کنندگان خدمت از شیوه مصرف مواد دارویی، خوراکی، آشامیدنی، بهداشتی وآرایشی
  4. برنامه ریزی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در آن معاونت
  5. نظارت دقیق و بهبود وضعیت توزیع داروهای خاص ، ویژه و تحت کنترل

امید است با توکل به الطاف بیکران الهی و بهره گیری از تجارب و دانش دیگر همکاران محترم در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

برچسب های خبر

یعقوبی (تایید نشده)| ۲۴/۱۱/۱۳۹۶-۱۷:۳۳:۵۲

ضمن تشکر وسپاس از تلاش های چند ساله جناب آقای دکتر خطیبی وعرض خداقوت به ایشان ،حضور سرکار خانم دکتر کاخکی برای دانشگاه را فرصتی مناسب بر شمرده وبرای ایشان ارزوی توفیق روزافزون دارم...

محرمی (کارشناس… (تایید نشده)| ۲۴/۱۱/۱۳۹۶-۱۸:۰۶:۲۸