سلامت روان برای همه، سرمایه‎ گذاری بیشتر، دسترسی بیشتر، برای همه و همه جا

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۱۹ ۱۱:۲۸ | تعداد بازدید: 755

مسئول اداره مشاوره و سلامت روان اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، از آغاز هفته سلامت روان و تشریح برنامه های جاری این هفته خبر داد. سمانه اسحاق زاده گفت: هرساله هفته جهانی سلامت روان از ۱۸ الی ۲۴ مهرماه برگزار میشود که در سالجاری شعار این هفته  "سلامت روان برای همه، سرمایه گذاری بیشتر ،دسترسی بیشتر، برای همه، همه جا " می باشد.

وی گفت : درحال‎حاضر علاوه بر استرس‎های روزمره زندگی با چالشی به نام شیوع بیماری کرونا مواجه هستیم که زندگی اقشار مختلف جامعه را دستخوش تغییرات قابل توجهی کرده است؛ تغییراتی که می‎تواند سلامت روان ما را تحت تاثیر قرار دهد و نیاز به خدمات بهداشت روان را در ماه‎ها و سال‎های آینده‎ی پیش رو به میزان درخور توجهی افزایش دهد،  به همین دلیل است که شعار امسال روز جهانی بهداشت روان به افزایش سرمایه‎ گذاری در بهداشت روان اشاره می‎کند.

سمانه اسحاق زاده درپایان گفت: تولید پادکست های سه گانه با محوریت های افسردگی، تاب آوری و خستگی روان ،برگزاری  مسابقه ، ارائه خدمات مشاوره ای بصورت رایگان جهت  همکاران از برنامه های این هفته خواهد بود .