معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی تربت‌حیدریه:

سلامت نوزادان یکی از مهمترین شاخص‌های ارزیابی توسعه‌یافتگی سلامت به‌شمار می‌رود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۰۱ ۱۳:۳۶ | تعداد بازدید: 173

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی تربت‌حیدریه با حضور در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان آموزشی درمانی نهم‌دی این شهرستان از چگونگی ارائه خدمات در این بخش بازدید کرد.

دکتر علی ایزدی با اشاره به اهمیت کار در بخش‌های مرتبط با نوزادان گفت: سلامت نوزادان یکی از مهمترین شاخص‌های ارزیابی توسعه‌یافتگی سلامت به‌شمار می‌رود که این مهم بیانگر نقش پررنگ بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان است.

وی خدمات ارائه شده در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان آموزشی درمانی نهم‌دی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود:  تلاش همه‌ی ما در راستای حفظ سلامت شهروندان است و از آن‌جایی که سلامت نوزادان برای والدین از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است لذا کار کردن در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان تلاش مضاعفی را می‌طلبد که خوشبختانه کارکنان این بخش در بیمارستان آموزشی درمانی نهم‌دی تربت حیدریه با همت والای خود خدمات مطلوبی را به مردم ارائه می‌نمایند.

گفتنی است در این بازدید که به مناسبت روز جهانی نوزاد نارس و با همراهی رئیس بیمارستان، مسئولان اداره پرستاری و کارشناس نوزادان معاونت درمان صورت گرفت با اهدای لوح و شاخه گل از خدمات کارکنان بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان قدردانی به‌عمل آمد.