معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

سهل‌انگاری در مواجهه با کرونا یک خطر بزرگ است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ ۱۱:۲۵ | تعداد بازدید: 139

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با هشدار نسبت به عادی‌پنداری کرونا در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه گفت: هرگونه کم‌توجهی و ساده‌انگاری در مواجهه با بیماری کرونا عواقب تلخی به همراه خواهد داشت.

دکتر علی ایزدی با بیان این‌که وضعیت کرونا در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه با شرایط پایدار فاصله دارد افزود: با همکاری خوب مردم و تلاش مدافعان سلامت، موج سهمگین کرونا در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه کنترل شد اما این شرایط به هیچ عنوان پایدار نبوده و با کوچکترین غفلتی دوباره شاهد روزهای تلخ کرونایی خواهیم بود.

دکتر ایزدی با اعلام این موضوع که همچنان روند بستری بیماران مبتلا به کووید-19 در بیمارستان‌های شهرستان ادامه دارد اظهار داشت: علی‌رغم کاهش آمار موارد ابتلا و بستری، بیمارستان‌های شهرستان همچنان در حالت آماده‌باش هستند و از همشهریان گرامی استدعا داریم با رعایت نکات بهداشتی و مراقبتی از اوج‌گیری دوباره بیماری پیشگیری کنند.

برچسب های خبر