همزمان با فرارسیدن ماه محرم

سوگواره حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برپا شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۱۲ ۱۴:۱۹ | تعداد بازدید: 186

با فرارسیدن ایام محرم و سوگواری سرور و سالار شهیدان ، مجموعه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه رنگ و بوی حسینی به خود گرفته است .

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار واحد خبر روابط عمومی در خصوص برنامه های معرفتی و سوگواری در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان داشت : محرم فرصت مغتنمی برای تدبر در سبک زندگی امام حسین (ع) است و در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هم با مشارکت و تعامل بین بخشی در راه تبیین اهداف والای امام حسین (ع) و قیام کبیر کربلا برنامه های مختلفی را تدارک دیده ایم .

حجت الاسلام و المسملین دکتر حسین صافدل افزود : مجموعه برنامه های این ماه توسط شورای فرهنگی دانشگاه در قالب سوگواره حسینی تدارک دیده شده است که برپایی مراسم عزاداری با حضور کارکنان در معاونت ها و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه ، بیان ابعاد شخصیتی اباعبدالله (ع) ، مسابقه کتابخوانی ، تشکیل حلقه های معرفتی و فضاسازی محیطی بخشی از اقدامات صورت گرفته در این حوزه بوده است .

برچسب های خبر