به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛

سوگواره مجازی یاس نبوی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۸ ۱۷:۵۹ | تعداد بازدید: 47

نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در سوگواره مجازی یاس نبوی که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت جانسوز حضرت صدیقه طاهره(س) برگزار شد، به تبیین معارف فاطمی پرداخت و بر ضرورت تتبع در سیره و منش بانوی باعظمت دو عالم، حضرت فاطمه زهرا(س) تاکید کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین صافدل با بیان این که حضرت فاطمه زهرا(س) آیینه تمام نمای انسانیت در طول تاریخ قلمداد می شوند، عنوان کرد: صدیقه طاهره(س)، دخت ولی خدا(ص) و ذخیره حجت الهی است که در عالم انسانیت، به عنوان نماد بارز طهارت نفس در عرصه عفت و پاکدامنی، حلم، صبر و بردباری، متانت و شجاعت و تجلی فضیلت های انسانی شناخته می شود.

وی حضرت فاطمه زهرا(س) را مظهر والای عصمت و عبادت در میدان عمل  خطاب و عنوان کرد: همه دلدادگان به معارف آل الله به منش و سلوک این بانوی باعظمت اذعان داشته و حتی آنانی که حسادت و بخل نسبت به اهل البیت(ع) در تاریخ می ورزیدند نیز بر این عظمت اقرار می نمودند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل با بیان این که از زبان عایشه نقل شده است هرگاه فاطمه(س) بر پیامبر وارد می شد، ایشان از جای بر میخاستند، از او استقبال نموده و پیشانی او را می بوسیدند، بیان کرد: صدیقه طاهره(س) جگرگوشه رسول الله(ص) بوده و رفتار او نشات گرفته از تربیت وحیانی پیامبر اکرم(ص) در آن مهد تربیتی است.

وی ضمن اشاره به دیگر ابعاد والای عظمت فاطمه زهرا(س) در سیره و سلوک ائمه اطهار خاطر نشان کرد: رسول الله(ص) چنین می فرمایند که هر کس فاطمه را شاد کند من را شاد کرده و هرکه او را بیازاراد، من را آزرده است.

برچسب های خبر