رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

شایسته سالاری و اخلاص سرلوحۀ کار گزینشگران قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۰۷:۴۹ | تعداد بازدید: 264

به مناسبت پانزدهم دی‌ماه سالروز تشکیل نهاد گزینش در کشور، در مراسمی با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کارکنان دفتر نمایندگی گزینش این دانشگاه قدردانی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات کارکنان دفتر نمایندگی گزینش دانشگاه گفت: گزینش یک کار حساس و دقیق است که هر تصمیمِ آن تعیین کنندۀ مسیر آیندۀ سازمان خواهد بود.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور تکیۀ بر قانون و رضای الهی را اصلی مهم در کار گزینش برشمرد و اظهار داشت: بایستی شایسته سالاری و اخلاص سرلوحۀ کار گزینشگران قرار گیرد تا سازمان در مسیر حرکت خود دچار آسیب نشود. همچنین کارکنان این حوزۀ مهم باید در جهت جلوگیری از تضییع حقوق افراد همۀ تلاش خود را به‌کار بندند.

امیر گل‌محمدیان مسئول دفتر نمایندگی گزینش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز با تشریح اقدامات صورت گرفته در این دفتر بیان داشت: با توجه به نوپا بودن دفتر نمایندگی گزینش در دانشگاه، کار سختی در ریل‌گذاری و جاری‌سازی فرایندها داشتیم اما با تلاش جمعی کارکنان این دفتر و حمایت‌های مسئولان دانشگاه این روند به خوبی طی شد و اکنون با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شده که در وضعیت مطلوبی قرار داریم.

گفتنی است در پایان این مراسم از کارکنان دفتر نمایندگی گزینش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اهدای لوح و هدیه قدردانی به‌عمل آمد.

برچسب های خبر