با محوریت برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی:

ششمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی تربت حیدریه برگزار شد

کد مطلب: ۳۱۹۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۲۷ ۱۳:۵۸ | تعداد بازدید: 57

ششمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی تربت حیدریه با حضور اعضاء و محوریت برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ،در ششمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی تربت حیدریه دکتر الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه, به طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی اشاره کرد و افزود: بازرسین بهداشت محیط در سراسر کشور ، با بکارگیری حداکثر توان کارشناسی، تجهیزات پرتابل بازرسی و ناوگان خودرویی ، در ساعات اداری و غیر اداری ، نسبت به تشدید کنترل بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس،سامانه های آبرسانی  و کنترل کیفی آب و غذا خواهند پرداخت  و ضمن ارایه آموزش های لازم، با متخلفین از مقررات بهداشتی ، برخورد خواهد شد.

وی تصریح کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ آمادگی پاسخگویی به هموطنان در طول برنامه را دارد و هموطنان هر گونه شکایت مرتبط با رعایت نکردن بهداشت فردی و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و یا تاریخ گذشته ، عدم رعایت بهداشت و نظافت واحد های ارائه دهنده خدمات و عدم رعایت بهداشت و نظافت در سرویس های بهداشتی عمومی و نمازخانه ها بویژه در مسیر راه های ارتباطی شهرها و پمب بنزین ها و ترمینال های مسافربری زمینی و ریلی و هوایی را به این سامانه اعلام تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

دکتر بهره مند اهتمام تمامی نهادهای مرتبط با موضوع را جهت اجرای هرچه بهتر این طرح خواستار شد و از تلاشها و همکاری های ادارات شهرستان در طول سال جاری با دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تشکر کرد.

در ادامه مهندس داودیان معاون فرماندار با توجه به اهمیت موضوع سلامت و امنیت غذایی خواستار توجه بیشتر ادارات شد