در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان عنوان شد :

شصت درصد افراد مبتلا به فشارخون بالا در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از بیماری خود اطلاع ندارند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۳۰ ۱۴:۰۳ | تعداد بازدید: 128

جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی تربت حیدریه با حضور اعضاء و محوریت کنترل بیماری های منتقله از آب و غذا و کمپین بسیج ملی فشارخون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این جلسه در ادامه جلسه مهندس علی رستمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه با تاکید بر مشارکت کلیه دستگاههای دولتی در اجرای کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون بیان کرد : این برنامه یکی از مهمترین طرح های وزارت بهداشت در حوزه سلامت میباشد.

در ادامه دکتر سعید رضا قنبری زاده با اشاره به آغاز بسیج ملی کنترل فشارخون از 27اردیبهشت ماه بیان کرد: بیماری فشارخون که از آن بعنوان بیماری خاموش یاد می شود،زمینه ساز بسیاری از بیماری های خطرناکی از جمله سکته های مغزی و قلبی و بیماری های کلیوی است. وی ادامه داد : درکشور ما سالانه حدود 300هزار مورد مرگ بر اثر بیماری های قلبی اتفاق میفتد که از این تعداد یک سوم آن مسبب اصلی آن بیماری فشار خون بالامی باشد و لازم به ذکر است  کمتراز 50درصد مردم ما در خصوص بیماری خود اطلاع دارند، در صورتیکه  این بیماری  براحتی قابل کنترل و پیشگیری است .دکتر قنبری زاده تصریح کرد : در جمعیت تحت پوشش دانشگاه طبق برآورد انجام شده  گروه هدف کمپین بسیج ملی فشارخون ( افراد بالای 30سال ) حدود 171هزار نفر و (مادران باردار )حدود  3558نفر میباشد و انتظار میرود حدود 43000نفر یعنی شصت درصد افراد مبتلا به بیماری فشارخون در منطقه از بیماری خود اطلاعی نداشته باشند که امیدواریم بدنبال اجرای این کمپین بتوانیم افراد بیشتری را شناسایی کنیم و بدون شک نتایج قدم هایی که امروز برمیداریم در سالهای آتی خودرا نشان خواهد داد و با افزایش سطح سواد سلامت مردم و ارتقاء آگاهی مردم  شاهد جامعه ای سالم تر خواهیم بود .

دکتر سعیدرضا قنبری زاده  با بیان این موضوع که در جمعیت تجت پوشش دانشگاه حدود 18500نفر افراد شناسایی شده است افزود :در مرحله اجرایی

علاوه بر تمام مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان های فعال ،16پایگاه سیار خواهیم داشت که اقدام به غربالگری خواهند نمود.

به گزارش روابط عمومی،دکتر الهام بهره مند،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد :سه شیوه جهت مشارکت در کمین از جمله مراجعه به کلیه پایگاههای بهداشتی،مراکز بهداشتی و خانه های بهداشتی درمانی،مراجعه به سامانه های خود اظهاری به آدرس www.salamat.gov.ir  ،مراجعه به  پایگاههای سیار سلامت، وجود دارد .

گفتنی است در این جلسه درخصوص کنترل بیماری های منتقله از آب و غذا بحث و تبادل نظر شد.