شعار هفته جهانی ایدز : سلامت حقی برای همه

کد مطلب: ۲۱۹۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۰۸ ۰۸:۳۹ | تعداد بازدید: ۱۱۰

آموزش و اطلاع رساني در زمينه اچ‌آی‌وی و ايدز يكي از استراتژي‌هاي برنامه كشوري پيشگيري از اچ‌آی‌وی/ ايدز در كشور است. موضوع ايدز صرفاً يك موضوع بهداشتي نبوده و داراي ابعاد اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، امنيتي و غيره نيز مي باشد.

محمدرضا اعتصامی کارشناس برنامه پیشگیری از ایدز دانشگاه با علام خبر تشکیل کمیته پیشگیری و کنترل اچ آی وی ایدز دانشگاه عنوان داشت :باهدف تبيين برنامه ها، جلب مشاركت سياستگزاران و مسئولان شهرستان، کمیته پیشگیری و کنترل اچ آی وی ایدز دانشگاه با حضور اعضا در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید.

وی افزود : در این جلسه با توجه به اهداف چهارمین برنامه استراتژیک ایدز و اهمیت آموزش و اطلاع رسانی در خصوص اجرای برنامه های مختلف از جمله برگزاری جلسات آموزشی مختلف برای گروههای هدف از جمله دانش آموزان ، دانشجویان و سایر گروهها ، انجام بیماریابی در گروهای و مناطق پرخطر ، راه اندازی اتوبوس ایدز توزیع رسانه های آموزشی برنامه های ورزشی و برگزاری همایش های مختلف، با توجه به عناوین هفته اطلاع رسانی برنامه ریزی گردید.

اعتصامی روزشمار هفته اطلاع رسانی ايدز را به شرح زیر عنوان نمود :

• چهارشنبه 8 آذر: كودكان، زنان و مادران
  • پنج شنبه 9 آذر: خبرنگاران، ورزشکاران و هنرمندان